Sobre el portal

Portal Corporatiu del Departament de Salut d'Elda

Este és el portal corporatiu de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana i està destinat a la comunicació a Ciutadans i Professionals de la informació relativa a esta Conselleria.

Accessibilitat

L'accessibilitat en un portal Web consistix a garantir l'accés a la informació i als servicis oferits en les seues pàgines sense limitació ni cap restricció per raons de discapacitat de qualsevol tipus o condicionants tècnics, havent de tindre en compte que moltes persones que accedixen a la informació inclosa en les nostres pàgines Web ho fan des de diferents dispositius i entorns.

 

A fi d'ajudar i facilitar l'accés a la informació, les pàgines Web han de complir una sèrie de pautes i recomanacions indicades pel grup de treball WAI (Web Accesibility Initiative) , que forma part del consorci de W3C (World Wide Web Consortium)

 

Tals pautes conformen un estàndard de fet en matèria d'accessibilitat a les pàgines Web que varien des del nivell 1 (A) , passant pel nivell 2 (AA) , fins al nivell 3 (AAA).

 

Este portal Web ha sigut desenvolupat per a satisfer tots els punts de verificació de prioritat 1 i 2, aconseguint, en l'actualitat, el nivell A en la majoria de pàgines i el nivell AA en un gran percentatge d'elles.

 

Únicament el contingut d'algunes seccions específiques, per matèria del seu contingut, compta amb problemes lleus per a superar els test d'accessibilitat.