Hostaleria

HOSTALERIA

El Servei d'Hostaleria és una Unitat no assistencial del Departament de Salut d'Elda, dependent de la Direcció Econòmica.
 
Aquest servei consta, al seu torn, de dues unitats: llenceria i cuina.
 

LLENCERIA

Fonamentalment, aquest servei es dedica a la recepció de la roba neta procedent de l'empresa de bugaderia, i control de qualitat del llavat i planxat de les peces. Repàs de costura d'aquestes. Reciclatge de peces en altres de més xicotetes. Distribució de la roba als distints serveis de l'Hospital i centres perifèrics. Recepció de roba nova. Entrega de sabates, etc., al personal del Departament.
 

CUINA

L'alimentació és una part molt important en el procés de recuperació, i per això, en la cuina de l'Hospital adaptem la dieta a la patologia dels pacients, procurant la major satisfacció per part de cadascun, atenent les incidències tan ràpidament com siga possible, i intentant que la dieta s'adapte als gustos culinaris de la zona.
 
Cal destacar el menú lliure d'al·lergògens, el qual està disponible per a aquells pacients que el necessiten.
 
Treballant conjuntament amb  Infermeria, tenim un programa informàtic de Gestió de Dietes, connectat directament amb el Servei d'Admissió, que agilitza els tràmits a l'hora de saber la dieta i la particularitat de cada pacient. Es distribueixen diàriament les dietes, repartides en quatre ingestes.
 L'equip de professionals que treballem en la cuina de l'Hospital (nutricionistes, cuiners, ajudants de cuina, cambrers, governanta), intentem, dia a dia, fer el millor possible el nostre treball.