MISSATJE DE BENVINGUDA

Com a Equip Directiu del Departament de Salut d'Elda, volem donar-li la benvinguda des de la nostra renovada web, on tindrà l'oportunitat de conéixer-nos i d'aconseguir informació que considerem que li pot ser d'utilitat.
 
El nostre Departament de Salut atén de forma integral la població dels municipis de Beneixama, Biar, el Camp de Mirra,  Cañada, Elda, Algueña, la Romana, Monòver, Novelda, Salinas, Sax, Petrer, el Pinós i Villena.
 
Per a això comptem amb l'Hospital General Universitari d'Elda, el Centre d'Especialitats d'Elda, el Centre Sanitari Integrat de Villena, els centres de salut de: Acàcies, Biar, Marina Espanyola, Monòver, Novelda, Petrer I, Petrer II, el Pinós, Sax, Villena I i Villena II, així com amb els consultoris auxiliars de: Av. de Sax d'Elda, Beneixama, el Camp de Mirra, Cañada, Casas del Señor-Chinorlet, Algueña, La Encina, la Romana i Salinas, a més també del Centre de Salut Pública d'Elda.
 
Els nostres principals reptes de millorar constantment tant la qualitat assistencial com la satisfacció dels nostres pacients, serien metes de difícil consecució si no poguérem comptar amb el compromís dels nostres més de 2000 professionals que en el dia a dia demostren la seua implicació per damunt de tot.
 
Som conscients que només podrem avançar situant les persones com el centre de les nostres actuacions, perquè el nostre objectiu de prestar una atenció sanitària de forma integral, coordinada i contínua només és possible a través de la coordinació dels diferents recursos assistencials col·locant el/la pacient en el centre del sistema.
 
Moltes gràcies per visitar la nostra web
 
 
L'Equip Directiu
del Departament de Salut d'Elda