Benvolguts companys:
 
Ja coneixeu SAE perquè estem al costat del treballador d'esta Àrea de Salut pràcticament des que es va inaugurar la Residència d'Elda, com es va anomenar en un principi el que hui és l'Hospital General Universitari d'Elda. Amb les sigles SAEPA (Sindicat d'Auxiliars d'Infermeria Província Alacant), ens presentàrem en 1986 a les primeres eleccions sindicals i vam constituir la primera Junta de Personal i ací estem en defensa de tots els treballadors.
 
El hui Sindicat de Tècnics d'Infermeria (SAE) va aparéixer com a organització d'àmbit Nacional en 1988 amb el nom de Sindicat d'Auxiliars d'Infermeria amb l'objectiu fonamental de representar els auxiliars d'infermeria (AE), hui, Tècnics en Cures d'Infermeria (TCE) que des de llavors han experimentat una evolució progressiva. 
 
SAE és la primera organització que lluita per resoldre els problemes laborals i professionals dels Tècnics en Cures d'Infermeria, els quals fins al moment ocupàvem un segon pla dins de les organitzacions de classe. 
 
Els primers anys de la seua aparició, es va lluitar per una conscienciació del col·lectiu professional per a reivindicar el lloc que ens correspon com a professionals sanitaris. SAE lluita dia a dia per, superant les dificultats, convertir-se en una força sindical amb presència activa en totes les negociacions que afecten el futur dels professionals. Gràcies a SAE, tenim nom i espai propi en la Sanitat Espanyola. 
 
El treball de SAE és continu, tant en els centres assistencials com en els despatxos oficials i fòrums de negociació per a aconseguir contínues millores per als nostres representats. Tot això, pretén aconseguir les premisses bàsiques: el reconeixement dels tècnics com a part fonamental dels equips multidisciplinaris de la Sanitat present i futura. 
 
Avançant en el temps, amb experiència i visió oberturista, SAE es presenta a eleccions des de l'any 2006 sota les sigles de la Confederació USAE (Unió Sindical i Tècnics Sanitaris), i dóna així cobertura a tots els tècnics.
 
SAE considera un pilar bàsic dels professionals la seua formació i en este sentit promou la creació en 1994 de la Fundació per a la Formació i Avanç de la Infermeria (FAE) que, des de llavors, no deixa d'avançar i d'adaptar-se a les noves titulacions i, fins i tot, ha ampliat el programa formatiu per a donar cabuda a les inquietuds formatives dels Tècnics de Farmàcia i dels Tècnics d'EMERGÈNCIES SANITÀRIES. 
 
Per a aconseguir-ho, FAE desenvolupa un ampli programa formatiu que comprén congressos, jornades, formació a distància, presencial, etc. A través de les distintes possibilitats acadèmiques, tots els tècnics tenen  la possibilitat de mantindre actualitzats els seus coneixements i millorar l'atenció al pacient en els diversos serveis assistencials. A més a més, fomenta les activitats per a l'avanç i el perfeccionament en les ciències sanitàries i realitza convocatòries de certàmens, premis o, fins i tot, altres ajudes. 
 
 
Aprofitant les noves tecnologies, seguirem al teu costat com sempre i també  a través d'esta Intranet del Departament de Salut d'Elda.
 
Gràcies companys per estar ací. Sense vosaltres, nosaltres no tenim raó de ser.
 

CONTACTE

Secció Sindical SAE
Hospital General Universitario d'Elda (Caseta rosa)
Carretera de la Torreta S/N - 03600 Elda
Telf. 966989112
Mòbil. 639 626 324
Correu electrònic. sae_elda@hotmail.com

ENLLAÇES D'INTERÉS